Joulumarkkinat käynnistyivät vilkkaasti – Ensimmäisenä viikonloppuna 25 000 kävijää

Joulunaika käynnistettiin Turussa vilkkaasti perinteisillä Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla. Tapahtumassa vieraili ensimmäisenä viikonloppuna 26.‒27.11.2016 runsaat 25 000 kävijää. Vanhalla Suurtorilla nautittiin monenlaisesta jouluisesta ohjelmasta sekä iloisessa auringonpaisteessa että tunnelmallisessa lumisessa säässä.

Ensi viikonloppuna Joulumarkkinoilta ei puutu jännitystä. Viime vuonna paluun tehnyt, kauan odotettu, Jouluinen onnenpyörä pyörii jokaisena markkinapäivänä klo 12.00‒15.00. Jouluinen onnenpyörä on pelattavissa tapahtuman Infopisteessä Brinkkalan talon edustalla joulunrauhajulistusparvekkeen vieressä. Hauskan ja jännittävän pelin palkintoina on jouluun, kulttuuriin, liikuntaan, hyvinvointiin ja elämyksiin liittyviä lahjakortteja, vapaalippuja sekä monenlaisia tuotepalkintoja. Onnenpyörän palkinnot on saatu lahjoituksena paikallisilta yhteistyökumppaneilta.

Listan Jouluisen onnenpyörän yhteistyökumppaneista löydät täältä.

Lämminhenkistä markkinatunnelmaa toisena tapahtumaviikonloppuna ovat lisäksi luomassa Tiernapojat, Föri-Flikkojen ja Viihdekuoro Pandoran joululaulut, vilkkaat tontut Tuike ja Torsti, Tanssiva joulukalenteri, sirkusduo Tiukun ja Tuiskun huikea tulishow sekä Joulupukki perheineen.

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat 26.–27.11, 3.‒4.12., 10.–11.12. ja 17.–18.12.2016 klo 11.00−17.00.

Julkaistu