Vanha Suurtori täyttyy käsitöistä ja jouluisista herkuista ‒ Joulumarkkinoilla tänä vuonna yli sata myyjää

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden kolmantena viikonloppuna 10.‒11.12.2016 tori täyttyy tuttuun tapaan tunnelmallisen ohjelman lisäksi monenlaisia jouluisia tuotteita kauppaavista markkinamyyjistä. Tänä vuonna Joulumarkkinoille saapuu yhteensä 106 torimyyjää ympäri Suomea ja aina ulkomailta asti. Joulumarkkinoilla on tarjolla laaja valikoima käsityöläisten taidonnäytteitä, kuten luonnonmateriaaleista tehtyjä tuotteita, koriste-esineitä, asusteita, hienoa taidetta ja jouluisia herkkuja. Suurin osa markkinoilla myytävistä tuotteista on pienkäsityötuotteita.

”Ilahduttavaa on, että aiemmin mukana olleiden myyjien lisäksi on tänä vuonna myös uusia paikallisia pienkäsityöläisiä”, Joulumarkkinoiden myyjävastaava Meri Vuohu kertoo.

Lista tämän vuoden markkinamyyjistä ja heidän tuotteistaan on nähtävissä täällä.

Lämminhenkistä markkinatunnelmaa kolmantena tapahtumaviikonloppuna ovat lisäksi luomassa Tiernapojat, hauska Joulunäytelmä, vilkkaat tontut Tuike ja Torsti, Tanssiva joulukalenteri, Turun yliopiston kuoro ja Turun Naispoliisilaulajat, sirkusduo Tiukun ja Tuiskun huikea tulishow sekä Joulupukki perheineen. Lisäksi Pakkasukko vierailee Joulumarkkinoilla lauantaina 10.12. klo 14.30!

Toisena markkinaviikonloppuna Vanhalla Suurtorilla vieraili runsaat 29 000 kävijää.

Julkaistu