Temppuilua ja tulitaituruutta – Sirkusta Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat päättyvät ensi viikonloppuna 17.−18.12.2016 klo 11.00−17.00. Neljäntenä markkinaviikonloppuna Vanhalla Suurtorilla nähdään muun muassa sirkusduo Tiukun ja Tuiskun hyvän mielen joulushow ja markkinapäivät huipentava huikea tulishow!

Sirkusryhmä Supiaiseen kuuluvien Antti Nergin ja Markus Nivalan muodostama sirkusduo Tiuku ja Tiusku on esiintynyt Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla useana vuotena. Uskomattomia temppuja ja tulitaituruutta on esitetty lähes säällä kuin säällä.

”Joulumarkkinoilla on aina mukava esiintyä, sillä ihmiset ovat joulutuulella ja yleisön reaktiot näkyvät selvästi, sillä yleisö on niin lähellä. Haastavinta on, jos tuulee paljon tai sää on loskainen. Myös kylmyys tuo haasteita, sillä temppuilussa ei voi käyttää hanskoja.” Joulumarkkinoilla vuodesta 2008 esiintynyt Antti Nerg kertoo.

Lämminhenkistä markkinatunnelmaa viimeisenä tapahtumaviikonloppuna ovat lisäksi luomassa Tiernaesitykset, hauska Joulunäytelmä, Sointu-Siskojen ja Turkuseuran pelimannien musiikkiesitykset, vilkkaat tontut Tuike ja Torsti, Tanssiva joulukalenteri sekä Joulupukki perheineen. Lucia esiintyy Brinkkalan parvekkeella sunnuntaina 18.12. klo 16.00.

Kolmantena markkinaviikonloppuna Vanhalla Suurtorilla vieraili noin 27 000 kävijää.

Julkaistu