Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla 105 000 kävijää

Turun Vanhalla Suurtorilla nautittiin vanhan ajan joulutunnelmasta neljänä viikonloppuna 26.−27.11., 3.−4.12., 10.−11.12. ja 17.−18.12.2016. Joulumarkkinoilla kävijät pääsivät tutustumaan vanhan ajan markkinahulinaan laadukkaita käsityötuotteita ja maistuvia herkkuja kauppaavien myyjien sekä koko perheelle suunnatun monipuolisen ohjelman kautta.

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla koettiin tänä vuonna monia ikimuistoisia hetkiä. Sirkusduo Tiukun ja Tuiskun huikeat temput ja tulishow, kauniit ja tunnelmalliset musiikkiesitykset, Lucia Brinkkalan talon parvekkeella, lystikkäät tontut ja Tiernaesitykset, Läntisen tanssin aluekeskuksen Tanssiva Joulukalenteri sekä Joulupukki perheineen muodostivat unohtumattoman elämyksen ja matkan taianomaiseen vanhan ajan jouluun.

Jokaisena markkinapäivänä esitetty Joulunäytelmä tarjosi hauskan ja mukaansatempaavan kurkistuksen turkulaisiin jouluvalmisteluihin yli sadan vuoden taakse. Vuoteen 1903 sijoittuneessa näytelmässä koettiin monenlaisia sattumuksia ja kommelluksia, jotka toivat jännitystä joulunodotukseen.

Turun Suurtorin keskiaika ry kiittää tapahtuman kävijöitä, myyjiä, esiintyjiä, vapaaehtoisia ja yhteistyökumppaneita, jotka olivat mukana luomassa joulumieltä neljänä adventtiviikonloppuna.

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla vieraili tänä vuonna 105 000 kävijää.

Tervetuloa matkalle vanhan ajan joulutunnelmaan jälleen ensi vuonna!

Julkaistu