Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat etsii tuotantoharjoittelijaa!

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat on Turun Vanhalla Suurtorilla neljänä viikonloppuna 25.‒26.11., 2.‒3.12., 9.‒10.12. ja 16.‒17.12.2017 järjestettävä teatteria, sirkusta ja musiikkia sisältävä koko perheen ohjelmallinen markkinatapahtuma. Turun Suurtorin keskiaika ry etsii tuotantoharjoittelijaa Joulumarkkinoiden tiimiin syksyllä 2017.

Etsimme tuotantoharjoittelijaa avustamaan monenlaisissa tuotannollisissa tehtävissä ohjelmiston, viestinnän ja torimyynnin järjestelyiden parissa. Harjoittelijalla on mahdollisuus toteuttaa myös oma ohjelmakokonaisuus tapahtumassa. Harjoitteluaika on lokakuun puolivälistä joulukuun puoliväliin asti. Tarkempi aloitus- ja päättymisaika sovitaan tapauskohtaisesti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi viimeistään 9.10. Paikka täytetään heti sopivan harjoittelijan löytyessä.

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia työkokemusta ainutlaatuisessa, ammattimaisessa ja innostuneessa tuotantotiimissä. Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat kutsuu sinut tarttumaan haasteeseen ja oppimaan uutta osana ainutlaatuista suurtapahtumaa!

Lisätiedot:

Suvi Kotilainen
Tuottaja

Turun Suurtorin keskiaika ry
Vanha Suurtori 3
20500 Turku

puh. 040 132 9992
suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi
www.suurtorinjoulumarkkinat.fi

Julkaistu