Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden talkoohaku on avattu

Turun Suurtorin keskiaika ry järjestää Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat neljänä viikonloppuna 25.–26.11, 2.‒3.12., 9.–10.12. ja 16.–17.12.2017. Etsimme innokasta talkooporukkaa monenlaisiin tehtäviin tapahtumapäivinä. Joulumarkkinoilla on mahdollisuus työskennellä esimerkiksi tapahtuman infopisteessä, joulukoristeiden vaihtopisteessä sekä pystytys- ja purkutehtävissä. Oletko kiinnostunut mukavasta talkootyöstä jouluisessa suurtapahtumassa?

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla voit kokea vanhan ajan joulutunnelman, kun torin täyttävät käsityöläisten laadukkaat myyntituotteet ja jouluiset herkut sekä monenlaiset musiikki-, teatteri- ja sirkusesitykset. Pukin pajalla tapaat Joulupukin perheineen! Vanhalla Suurtorilla voit lisäksi nauttia talvisesta säästä lämpimän mehun kera, tehdä löytöjä joulukoristeiden vaihtopisteessä sekä hengähtää jouluhulinan keskellä Vanhan Raatihuoneen salin tunnelmallisissa joulukonserteissa.

Tarjoamme talkootyöntekijöille ruokailun sekä kahvia ja mehua tapahtumapäivinä. Lisäksi talkoolaiset kutsutaan tutustumaan Turun tuomiokirkkoon opastetulla kierroksella marraskuun alkupuolella.

Täytä sähköinen hakulomake täällä.

Työtehtävät Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla

Olet sitten kätevä käsistäsi tai innokas asiakaspalvelija, sinulle on tarjolla monenlaista kiinnostavaa tekemistä. Toimintaa riittää lavastuksen ja rekvisiitan parissa, asiakaspalvelussa, puhtaanapidossa sekä tapahtuman kannalta muissa oleellisissa tehtävissä. Kaikkiin tehtäviin saat perehdytyksen Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden henkilökunnalta, joten talkootyössä ei tarvita aikaisempaa kokemusta tapahtumatyöskentelystä. Hakijoilta edellytämme ainoastaan reipasta mieltä ja innokasta asennetta!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelijat työskentelevät Infopisteessä ja Joulukoristeiden vaihtopisteessä. Tapahtuman Infopiste sijaitsee Brinkkalan talon edustalla. Infosta markkinakävijät saavat tietoa ohjelmasta sekä opastusta ja apua hätätilanteessa. Lisäksi Infossa on myynnissä lämmintä mehua. Jouluinen onnenpyörä on myös pelattavissa Infopisteessä jokaisena markkinapäivänä.

Joulukoristeiden vaihtopiste Brinkkalan pihalla tarjoaa joulutunnelmaa myös kotiin vietäväksi. Markkinakävijät voivat tuoda vaihtopisteeseen vanhat joulukoristeensa ja ottaa vaihdossa mukaansa uusia.

Henkilökunnan taukotilan tehtävät

Henkilökunnan taukotilan työntekijät huolehtivat kahvin, teen ja mehun keittämisestä sekä taukotilan siisteydestä.

Esiintyjien taukotilan tehtävät

Esiintyjien taukotilan työntekijät Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden puvustamolla hoitavat taukotilan askareita, kuten huolehtivat esiintymisasujen korjaamisesta tapahtumapäivinä sekä tilan siisteydestä.

Tapahtuman pystytys (lauantaiaamuna)

Tapahtuman pystytystiimi huolehtii, että Joulumarkkinoiden tarpeisto ja rekvisiitta ovat oikeilla paikoillaan tapahtuman alkaessa.

Tapahtuman purku (sunnuntai-iltana)

Tapahtuman purkutiimi huolehtii tarpeiston ja rekvisiitan varastoihin tapahtuman päätyttyä.

Puhtaanapito

Puhtaanapitotiimi huolehtii tapahtuma-alueen siisteydestä.

Lisätietoja:

Suvi Kotilainen
Tuottaja
puh. 040 132 9992
suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi

Julkaistu