Joulumarkkinat käynnistyivät vilkkaasti – Ensimmäisenä viikonloppuna 38 000 kävijää

Joulumarkkinat käynnistyivät vilkkaina Turun Vanhalla Suurtorilla 25.‒26.11.2017. Tapahtumassa vieraili ensimmäisenä viikonloppuna huimat 38 000 kävijää.

Satumaista joulutunnelmaa on tarjolla myös ensi viikonloppuna 2.‒3.12., kun Läntisen tanssin aluekeskuksen Tanssiva joulukalenteri avaa luukkunsa. Tanssiesitys Kehon joulurauha 1: Tanssikummi ja Jouluhengetär lumoaa markkinakävijät Vanha Suurtorilla klo 12.00‒14.00.

Joulukoristeiden vaihtopiste Brinkkalan pihalla on avoinna jokaisena markkinapäivänä klo 11.00‒17.00. Vaihtopisteessä voi kätevästi vaihtaa vanhat joulukoristeet uusiin. Turun Suurtorin keskiaika ry lahjoittaa tapahtumasta yli jäävät joulukoristeet Kerttulin vanhainkodille.

Lämminhenkistä markkinatunnelmaa toisena tapahtumaviikonloppuna ovat lisäksi luomassa Joulunäytelmä, Tiernapojat, Sointu-Siskojen joululaulut, Pikku kitaristien, Turun musiikinystävien orkesterin ja Kamarikuoro Melosin joulukonsertit, vilkkaat tontut Tuike ja Torsti, sirkusduo Tiukun ja Tuiskun huikea tulishow sekä Joulupukki perheineen.

Julkaistu