Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat etsii tuotantoharjoittelijaa!

Etsimme tuotantoharjoittelijaa avustamaan monenlaisissa tuotannollisissa tehtävissä Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla.

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla 105 000 kävijää

Turun Vanhalla Suurtorilla nautittiin vanhan ajan joulutunnelmasta neljänä viikonloppuna 26.−27.11., 3.−4.12., 10.−11.12. ja 17.−18.12.2016. Joulumarkkinoilla vieraili tänä vuonna 105 000 kävijää.

Temppuilua ja tulitaituruutta – Sirkusta Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla

Sirkusryhmä Supiaiseen kuuluvien Antti Nergin ja Markus Nivalan muodostama sirkusduo Tiuku ja Tiusku on esiintynyt Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla useana vuotena.

Vanha Suurtori täyttyy käsitöistä ja jouluisista herkuista ‒ Joulumarkkinoilla tänä vuonna yli sata myyjää

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla on tarjolla laaja valikoima käsityöläisten taidonnäytteitä, kuten luonnonmateriaaleista tehtyjä tuotteita, koriste-esineitä, asusteita, hienoa taidetta ja jouluisia herkkuja.

Pakkasukko ja Joulupukki tapaavat jälleen!

Pakkasukko saapuu tapaamaan suomalaista virkaveljeään lauantaina 10.12. klo 14.30. Suomi-Venäjä-Seura on myös mukana Joulumarkkinoilla kahtena markkinaviikonloppuna 10.‒11.12. ja 17.‒18.12. Suomi-Venäjä-Seuran toimistossa Brinkkalan sisäpihalla.

Joulumarkkinat käynnistyivät vilkkaasti – Ensimmäisenä viikonloppuna 25 000 kävijää

Tapahtumassa vieraili ensimmäisenä viikonloppuna 26.‒27.11.2016 runsaat 25 000 kävijää. Vanhalla Suurtorilla nautittiin monenlaisesta jouluisesta ohjelmasta sekä iloisessa auringonpaisteessa että tunnelmallisessa lumisessa säässä.

Laita hyvä kiertämään Joulukoristeiden vaihtopisteessä!

Joulukoristeiden vaihtopiste on avoinna Brinkkalan pihalla jokaisena markkinapäivänä klo 11.00‒17.00.

Joulunäytelmä kurkistaa vanhan ajan joulunodotukseen – Tutustu markkinanäytelmän kohtauksiin

Jokaisena markkinapäivänä esitettävä Joulunäytelmä tarjoaa hauskan ja mukaansatempaavan kurkistuksen turkulaiseen joulunodotukseen ja Vanhan Suurtorin historiaan yli sadan vuoden taakse vuoteen 1903.

Pyöräytä Jouluista onnenpyörää – voita hienoja palkintoja vaikka pukinkonttiin!

Jouluinen onnenpyörä pyörii jälleen Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla jokaisena markkinapäivänä klo 12.00‒15.00. Onnenpyörä toteutetaan yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa.

Valmista joululahjat pukinkonttiin – Osallistu Taitokeskus Turun kursseille Joulumarkkinoiden aikaan

Varsinais-Suomen käsi- ja taideteollisuus ry järjestää mielenkiintoisia käsityökursseja aina ekomaton valmistamisesta lasihimmelin tekemiseen neljänä markkinalauantaina Brinkkalan talossa.